Skärmavbild 2019-09-08 kl. 01.02.27

Om oss

Welin & Co har gedigen erfarenhet från både event- och underhållningsindustrin. 

Welin & Co är den personliga eventbyrån med bred kompetens inom eventets alla faser.
Welin & Co har en ambition att göra sina beställare till hjältar! Det är beställaren som får applåder efter varje genomfört evenemang. Givetvis med trygg uppbackning av Welin & Co, före, under och efter eventet. 

Welin & Co har gedigna relationer med i stort sett alla mötesplatser, konferensanläggningar och eventarenor i hela Sverige. I tillägg till detta så lierar sig Welin & Co med spetskompetenta underleverantörer om det så handlar om kommunikation, ljud- och ljusteknik, catering, busstransporter, mässbyggnationer eller andra funktioner som vi tar in under resan. 

Välkommen till Welin & Co Event AB. En leende aktör som får varje pusselbit på plats och som sagt... med en stående ambition att alltid göra sina beställare till hjältar! 

Hört från kunder

Mikael och hans personal såg till att vårt möte blev precis så bra och lyckat som vi hade förhoppningar om... Allt från resor, logistik till mötesrum och mat fungerande toppenbra! 

Otroligt prisvärt måste jag säga... Vi behövde "bara" hjälp med att hitta rätt anläggning för vår konferens. Detta fixade Welin & Co. Och helt kostnadsfritt dessutom. 

Att se vår personal stå upp på stolar och bord, sjunga med och dansa, med sådan underbar glädje under middagshowens finalnummer kommer jag alltid att bära med mig i minnet . Stort tack Welin & Co!