Skärmavbild 2019-09-08 kl. 01.02.27

Om oss

Welin & Co har gedigen erfarenhet från både event- och underhållningsindustrin. 

Welin & Co är den personliga eventbyrån med bred kompetens inom eventets alla faser.
Welin & Co har en ambition att göra sina beställare till hjältar! Det är beställaren som får applåder efter varje genomfört evenemang. Givetvis med trygg uppbackning av Welin & Co, före, under och efter eventet. 

Welin & Co har gedigna relationer med i stort sett alla mötesplatser, konferensanläggningar och eventarenor i hela Sverige. I tillägg till detta så lierar sig Welin & Co med spetskompetenta underleverantörer om det så handlar om kommunikation, ljud- och ljusteknik, catering, busstransporter, mässbyggnationer eller andra funktioner som vi tar in under resan. 

Välkommen till Welin & Co Event AB. En leende aktör som får varje pusselbit på plats och som sagt... med en stående ambition att alltid göra sina beställare till hjältar! 

Hört från VÅRA kunder

Welin & Co hjälpte oss att hitta en perfekt konferensanläggning för vårt årliga kick-off med våra nyckelkunder. De är lyhörda och lättsamma med ett fantastiskt nätverk. Pricken över i:et var underhållningen på kvällen, jag har sällan beskådat ett sådant engagemang hos våra kunder och skratten ville liksom aldrig ta slut.
/Nina Lindkvist, Monier Roofing

Tack Welin & Co för att vi fick ut precis det önskade av vår säljkonferens på Aronsborg. Det var både givande och roligt på samma gång. Welin & Co är proffsiga, tillmötesgående och väldigt serviceminded.  

/Anna Molin, Moderna

Att se vår personal stå upp på stolar och bord, sjunga med och dansa, med sådan underbar glädje under middagshowens finalnummer kommer jag alltid att bära med mig i minnet . Stort tack Welin & Co!
/Holger Pettersson, Ica Kvantum

Welin & Co gav oss presic den inramning vi ville ha på vår festmiddag. Proffsigt, påläst och med glimten i ögat. 
/Therese Falkbåge, IT Total